2013. április 11., csütörtök

Címkegyűjtemény kérésre

Megmutatom ezt a fura gyűjteményt. Nem teljes, mert van még keretezetlen címke is, de a lényeg látszik. :)


A boltjukból fogashoz jutni szinte lehetetlen, de egyszer megszántak és kaptam egy töröttet, amit itthon rendbe hoztam. Igen, tudom, beteges, de ez van. :)

És a részletek. Mondjuk megmutatom a 4 évszakot. Minden kollekcióhoz készült régen új címke. Imádom, ha valaki ennyire ad a részletekre.


nyár


tavasz


ősz


tél

Tudom, ez egy nem túl értelmes gyűjtemény, de nekem kedves ez a sok színes részlet, ami fölött a legtöbb ember elsiklik. 

Nektek van fura gyűjteményetek? :)

17 megjegyzés:

Agnes_Georgina írta...

Klassz kis gyujtemeny! <3
Nekem egy tutu-gyujtemenyem van :-)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.471695206222170.111340.417802631611428&type=3

Névtelen írta...

Szia!

Én szintén nagy rajongója vagyok a Jackpot cimkéknek, katalógusoknak! Igaz nálam szakmai ártalom nyomdász lévén... A régi katalógusok gyönyörűek voltak, mostanában már szerintem nem adnak ki :-(((
Nem tudom, hogy ismered-e a Gudrun Sjödén márkát, más stílusú, de gyönyörű ott is a körítés :-)
Üdv: Márta

dióhéj írta...

huhú, nekem is van valahol címke gyűjteményem, de még jó régről, több mint 20 éves, mikor a fiam kicsi volt, akkor kezdtem gyűjteni, akkor még nem lehetett jópofa gyerekruhákat venni, csak csillió forintért, turkálókból kivágtam a szép címkéket és rávarrtam kis farmerokra, kabátokra, de kívülre, aztán később táskákra varrtam őket, még maradt pár, a tiéd nagyon tetszik, bírom az ilyen mániákat :)

Fércművek írta...

A tütü gyűjtemény sem lehet semmi. Mondjuk őket tárolni is nehezebb,nem?

Márta, a katalógusaikat a mai napig őrzöm és nézegetem. Nagyon sajnáltam, amikor a magazint is beszüntették a katalógusok után. Igen, ismerem a Gudrun Sjöden márkát is, bár itthonról sajnos csak neten lehet őket követni.

Dióhéj, kis gyerekes címkékből van külön egy fiók. Néha fércekbe varrom őket, de azok is kincsek. :)

dióhéj írta...

jajj, mármint a turkálókból kivágást nem úgy értettem, hogy elloptam őket, hanem ott vásárolt holmikból, mert nálunk, hazai termékeken nem voltak szép címkék no :)

nem mintha húsz év után félnék a turkálócsendőrségtől, de azért mégis...

egyébként szégyengyalázat, mostanáig azt sem tudtam mi az a jackpot, mármint márkaügyileg, nem vagyok egy nagy márkaszakértő, de most utánajártam kicsit és mibe botlottam azonnal: http://www.gemini-woman.co.uk/item/Jackpot-Clothing/Leah-Dress/IAS

Fércművek írta...

Hihetetlen szép ruháik vannak, csak sajnos jobbára hihetetlen árakon. :(

kobema írta...

Szuper a gyűjtemény, köszi!!! A biatorbágyi outletben ki lehet fogni relatíve potom pénzért szuper darabokat, néha még olyan igazi, virágos Jackpot cuccok is fellelhetők! :)

anyahajó írta...

Nincs semmi extravagáns gyűjteményem, de amikor látom, hogy másnál milyen jól mutat, mindig megfogadom, hogy majd elkezdek valamit gyűjteni :)

jeszizsu írta...

Kb. '85-ben a barátnőm Dániában járt, onnan hozott Jackpot katalógusokat. Volt benne egy képeslap, olyan jelentkezési lap szerűség. Mondta a barátnőm, nyugodtan küldjem vissza, ők Kelet-Európát is létező helynek tekintik. És valóban. Jó 10 évig évente 4-szer levélben küldték az aktuális katalógust, és minden szülinapomra kaptam tüneményes képeslapot is. Gyönyörűek voltak. Vastag papírra nyomták, és nagyon helyes illusztrációk is voltak mellette, az évszaknak, a koncepciónak megfelelően. Azok a képek a gyakran változó albérleteink falait díszítették. Még mindig meg van néhány katalógusom valahol, mert kidobni soha nem volt szívem.

Névtelen írta...

Ó, a szívem... :)

Anais

Lüdecke írta...

Hát ez nagyon szép! Én is minden félét gyűjtök, és nagyon nehezen válok meg bármi apróságtól. A legújabb hobbim a velem történt véletlenek gyűjtése. Ez szerencsére nem foglal sok helyet, a "hivatalos" véletlen füzetembe jegyzem fel őket.

Eva írta...

Micsoda szép gyűjtemény! A Jackpotnak már mutattad? :)

BorsheCraft írta...

Nagyon jó kis gyűjtemény! Nem kell hogy különösebben értelmes legyen, inkább mutasson jól. Nos nálunk söröskupak, tea címke és tasak gyűlik... :)

BorsheCraft írta...

Nagyon jó kis gyűjtemény! Nem kell hogy különösebben értelmes legyen, inkább mutasson jól. Nos nálunk söröskupak, tea címke és tasak gyűlik... :)

Névtelen írta...

Régebben én is betévedtem üzleteikbe, de vásárolni, nagyon ritkán tudtam.Kendőm , pár szoknyám van, egy pár pólóm is.Imádtam, hogy színeket látok és virágokat.A címkéket is eltettem.Most már be se merek menni,de remélem eljön még az én időm.Klassz a gyűjteményed!

Mtunde írta...

A húgomnak egész szép kiskanál-gyűjteménye volt/van. Kapott ajándékba, vitt haza étteremből, repülőről (amikor még rendes étkészletet adtak, nem eldobhatót), és vettünk neki, amikor valahol külföldön jártunk. Egy időben egy nagy kartonra felragasztva dekorációként is szolgált. Jók ezek a gyűjtemények, főleg az ilyen kis helyen elférők! :)

Zsuzska írta...

Csuda dolgok ezek, ügyes vagy!!! Nekem plüssnyuszi gyüjteményem van, aminek egy Fércnyuszi is tagja. :O) Idén 77-en lettek!!! (szapora állat a nyúl)