2014. január 13., hétfő

Csapjunk a közepébe

Lassan, de biztosan beindul ez az év is. Egyre több az adminisztráció, az év végi elrendezni való, hogy a pihenni valóról már ne is ejtsünk szót.
Az év végi hajrában, a nagy érdeklődés és a licit mellett még nem is nagyon volt időm megköszönni azt a sok jót, amit kaptam tőletek. Idő közben készülök valami nagy meglepetéssel, ami Valentin-nap után lesz aktuális, de addig sem maradhattok ajándék nélkül, ezért már itt is van az évnyitó akció.


Kiválasztottam négy nagy kedvencet a kínálatból és most minden nap egy-egy, tuti ajándék lesz a megrendelésed mellé. Ha valami megtetszik, már csak a megfelelő napon kell megrendelned.  Az akció a webáruházban aktuálisan megtalálható ékszerekre érvényes, rendelésekre nem vonatkozik. Az 5000 forintos vásárlási limit posta nélkül értendő.

Pár apróság még, amiket az elmúlt hónapok tapasztalatait nézve újra le kell írnom. 
A szállítási feltételek között nem szerepel utánvétes lehetőség, személyes átvételre a WAMPokon van lehetőség, de sürgős esetekben előre egyeztetett (!) időpontban el lehet jönni a műhelybe is. 
Tudom, hogy a legtöbb megrendelés SOS, utolsó pillanatban kitalált dolog, de ezeket nem mindig tudom vállalni rövid határidővel. 
Egy hét után törlődnek azok a rendelések, amikre nem utalnak vagy valamilyen formában nem jelentkeznek értük. Emberek vagyunk, lehetnek pillanatnyi problémák, de sajnálattal láttam az elmúlt hónapokban, hogy egyesek felelőtlenül vásároltak, én tartogattam a megrendeléseket, így mások lecsúsztak vágyott dolgokról, miközben nem is kérte őket végül senki. Éppen ezért ezt a határidőt komolyan fogom venni ebben az évben, többek között a ti érdeketekben.
Újra elérhető a Paypal-os fizetés a webáruházban. 
Rendelésenként egy díszdoboz jár a vásárláshoz. Tavasztól további dobozok rendelhetők majd a webáruházon keresztül. 

Szép napot mindenkinek ezen a tavaszinak kinéző téli napsütésben! :)

Nincsenek megjegyzések: