2014. szeptember 1., hétfő

1.nap

Egyfajta kihívás ez, hogy dokumentáljam a körülöttem történő dolgokat. Ami velem vagy a fércművekkel történik és fotóra érdemes. Így egy kis életet lehelek szeretett, de elhanyagolt blogomba. Pedig minden itt kezdődött. Az évek során persze egyre nyilvánvalóbbá vált a nagy igazság, hogy az egyetlen állandó dolog a változás, de azért a trendek ellenére jó visszanyúlni a "gyökerekhez". :) 100 nap, 100 fércpillanat. Ha van kedvetek, tartsatok velem.

Az első nap nagy pillanata nem is lehet más, mint az iskolakezdés. Szerencsénkre már csak egy intézménybe kell szaladni reggel és délután. Pár éve még úgy indult a blog, hogy ismerősöknek, rokonoknak mutatom miket készítek és hogy nőnek a gyerekek. Utóbbi az évek során teljesen elmaradt, de most akkor velük kezdem a 100 napot. Már ilyen nagyok. :)


Szép napot!

1 megjegyzés:

Sofie írta...

Tetszik ez a kihívás...én anno a 100 nap boldog pillanata fotókihívást kezdtem el és nem lehet abbahagyni. Ma tartok a 183. napnál. Csak a saját és egy barátom örömére (nem publikáljuk a képeket). Szerintem te is nagyon meg fogod szeretni :-)